Calçat especialitzat a Tortosa                                                                                                              

Botiga de calçat

Calçats Adam és una empresa familiar de venda de calçat a la ciutat de Tortosa (Tarragona) amb més de 100 anys d’experiència. Som especialistes en oferir la millor relació qualitat-preu en calçat dissenyat o fabricat èticament a Espanya. A les nostres botigues (que són locals sostenibles) trobareu calçat per a tota la família, incloent-hi opcions per a peus delicats. Mantenim el nostre catàleg actualitzat amb las últimes tendències de cada temporada. Veniu a visitar-nos i trobeu el calçat perfecte per a vosaltres!

 

La nostra història comença l’any 1908, quan l’avi matern Joan Sempere es traslladà a Tortosa des d’Elx, ciutat productora de calçat, per a obrir-hi la seva espardenyeria. Al cap d’un temps, la seva filla Vicenta Sempere va casar-se amb José Adam, qui regentava una botiga de calçat a Tortosa des de 1939, recent acabada la Guerra Civil. En els anys 40, José va obrir dues fàbriques de calçat, una a Castelló i una altra a Elx, així com dos magatzems distribuïdors. És l’any 1958 quan José Adam va decidir centrar-se ja exclusivament en les sabateries de Tortosa. Aleshores, l’únic tipus de calçat manufacturat que es venia eren les espardenyes, que s’utilitzaven tant per a treballar al camp com per a fer les feines de casa i anar a comprar al Mercat. A finals dels anys 40 va començar a comercialitzar-se el calçat vulcanitzat, que es fabricava de forma més mecanitzada emprant el cautxú com a matèria prima.

Durant els anys 60 Calçats Adam va anar incorporant un ampli assortiment de sabates en els seus aparadors i, amb el temps, l’empresa ha anat adaptant la seva oferta a les necessitats de la societat.

 

En definitiva, Calçats Adam és una empresa amb una llarga trajectòria en el sector del calçat amb una àmplia gama de productes i una atenció personalitzada que s’ha consolidat com un referent del sector a la província de Tarragona.

A Calçats Adam ens preocupem per la teva comoditat i estil.