Botigues de calçat a Tortosa

Més de 1oo anys calçant a les Terres de l'Ebre

asd

Venta de calçat

asd

 

Som experts en el calçat que més li convé al teu peu, amb una relació qualitat-preu immillorable i amb tots els productes fabricats o dissenyats a Espanya de forma ètica.

 

A les nostres botigues de calçat (que són sostenibles tant en la presentació com el manteniment) hi trobaràs un ampli ventall de referències de calçat de dona, home, nen o nena, sempre actualitzades d’acord amb les tendències de cada temporada. A més a més, també estem especialitzats en calçat còmode per als peus més delicats.

 

A la nostra botiga principal de calçat (la més gran i més antiga) hi podeu trobar des de sabates d’anar per casa fins a botes de treball, un ampli assortiment de sabates per a tota la família i una acurada selecció de calçat per a peus delicats i per a usar plantilles, tot fabricat o dissenyat a Espanya.

 

1. Avinguda de la Generalitat, 47 Tortosa (CP: 43500, Tarragona) Tel: 977 440 131

 

El segon punt de venda de calçat està dedicat al jovent. Aquí podeu trobar-hi les tendències de cada temporada, també amb les marques nacionals més destacades.

 

2. Avinguda de la Generalitat, 25 Tortosa (CP: 43500, Tarragona) Tel: 977 440 666

 

La nostra tercera botiga, també de dimensions importants, està especialitzada tant en calçat i roba tècnica esportiva de les millors marques internacionals com en una línia més casual d’aquestes mateixes marques referents. A més a més, disposa també de certs complements i material esportiu.

 

3. Plaça Barcelona, s/n Tortosa (CP: 43500, Tarragona) Tel: 977 445 718

Una sabata t'ho ofereix molt més que caminar